Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over Pedicure voor jou

Mijn naam is Admela Akkermans en ik ben gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij Provoet en het KRP.

De medisch pedicure beheerst alle specialisaties op het gebied van voetverzorging. Hieronder vallen alle risicovoeten, waaronder niet alleen de diabetische voet, maar ook de reumatische, de oudere, de verwaarloosde, de oncologische voet en spastische voet. Tevens heb ik een opleiding sportpedicure gevolgd om aan sport gerelateerde voetklachten goed te kunnen behandelen.

Verder kan de medisch pedicure risicovoeten screenen, hierbij wordt gekeken naar het gevoel in de voeten, de doorbloeding, de gewrichtsbewegelijkheid, drukpunten op de voeten, het looppatroon, standsafwijkingen aan de voet en de pasvorm van de schoen. In mijn praktijk heb ik een voetspiegel of podobaroscoop, hiermee kan ik standsafwijkingen en drukplekken vaststellen.

Als medisch pedicure geef ik ook voetverzorgingstips voor bijvoorbeeld diabetespatiënten, tips om uw voeten thuis goed te verzorgen, schoenadvies om voetklachten te verminderen en indien nodig verwijs ik op tijd door naar de huisarts of de podotherapeut.

U kunt in mijn praktijk terecht voor zowel een professionele pedicure- als cosmetische behandelingen. Of het nu gaat om kalk- of schimmelnagels, ingroeiende nagels, eelt, likdoorns of voetwratten, Pedicure voor jou weet er wel raad mee.